70 euro

terug  bij aankoop energiebesparende artikelen

 

Hoe werkt het?

Om mee te doen aan deze actie moet het aanvraagformulier op deze pagina volledig ingevuld en verstuurd worden . Vervolgens wordt beoordeeld of de aanvraag aan de voorwaarden voldoet. Per huis mag maar één aanvraag ingediend worden en de aanvrager moet inwoner zijn van Echt-Susteren. Wordt aan de voorwaarden voldaan dan wordt een voucher toegestuurd. Bewaar deze goed want hij is (maximaal) 70 euro waard.

De voucher is geldig tot 28 februari 2021. Stuur uiterlijk op deze datum de ondertekende voucher, het ingevulde en ondertekende declaratieformulier en de originele betaalbewijzen zoals rekeningen/kassabonnen per post/email naar:

Per post: EC Echt Susteren Energie p/a Randenborgweg 127, 6118 GJ Nieuwstadt

Per email: voucher@echtsusterenenergie.nl

Voor meer informatie zie: www.echtsusterenenergie.nl ( projecten).

Bij een correcte declaratie wordt het bedrag binnen 4 weken op uw bankrekening gestort.

NB Vul derhalve uw emailadres of telefoonnummer in.

Wie het eerst komt......

Deze regeling is bestemd voor maximaal 1000 eigendomswoningen  in Echt-Susteren. Dit moet de EC naar de gemeente en het Rijk kunnen verantwoorden. Daarom zijn de vouchers belangrijk. Eerst kopen en dan pas een voucher aanvragen is op eigen risico vanwege het maximum van 1000 woningen. Met een voucher bent u verzekerd van een maximale bijdrage van 70 euro.   

Wat valt er allemaal onder deze actie?

Het gaat over maatregelen die helpen om energie te besparen voor uw huis, maar ook voor advies en hulp om energie te besparen. 

Tochtstrips, radiatorfolie, energiebesparende LED lampen, slimme radiatorkranen, isolatiemateriaal, een douchekop die water bespaart, energieverbruik-meters, een slimme thermostaat, deurborstels, radiatorventilator, waterzijdig inregelen CV, luchtafscheider CV, vuilafscheider CV, kraanfilter en advies m.b.t. het verduurzamen van de woning.

Bij twijfel – stuur een email naar voucher@echtsusterenenergie.nl .

De keuze waar zulke spullen gekocht kunnen worden is vrij, maar het is natuurlijk ook goed voor lokale ondernemers en die u ook goed zullen adviseren.  

Lokale ondernemers.

Deze lokale ondernemers kunnen u verder adviseren:

  • HUBO Echt
  • Gamma Echt
  • Hees Echt
  • Veur Eederein Susteren

Wat doen we met uw gegevens?

We hebben uw gegevens nodig om de subsidie te kunnen verantwoorden bij de overheid. We hebben uw gegevens ook nodig om uw aanvraag te controleren en om de vergoeding via te bank te kunnen regelen.

Uw gegevens worden niet aan anderen verstrekt en zullen alleen voor  zowel de RRE actie als de ledenadministratie gebruikt worden.

NB Door aanvraag van de voucher bent u automatisch tot 31 december 2021 lid van de Energie Coöperatie Echt Susteren Energie. Daardoor kunt u ook na 28 februari 2021

      nog gebruik maken van de diensten, zoals energieadvies,  van de EC.

      Informatie over de diensten volgt nog.

 

Echt Susteren Energie volgt de regelgeving voor de bescherming van persoonlijke gegevens (AVG) en u kunt daarover meer lezen op onze website www.echtsusterenenergie.nl  (Privacy verklaring)

HET AANVRAGEN VAN EEN VOUCHER IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OMDAT HET MAXIMUM AANTAL IS BEREIKT. 

 

terug