Energiemarkt 2018

 

De werkgroep energiemarkt bestaat uit een enthousiaste groep mensen die de schouders zetten onder de energiemarkten van de coöperatie. Het doel van de werkgroep is informeren en enthousiasmeren van burgers en bedrijven middels het organiseren van de (informele) energiemarkten, waar u in gesprek kunt gaan met adviseurs, aanbieders en installateurs in de breedste zin van het woord 'duurzaamheid'. Voor meer informatie over de werkgroep, kunt u per email contact opnemen met de werkgroep info@echtsusterenenergie.nl of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

 

Na het succes van de eerste energiemarkt in september 2017, organiseert Echt-Susteren Energie de 2e Energiemarkt op zaterdag 14 april 2018. In samenwerking met de Gemeente Echt-Susteren vindt de markt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis van Echt-Susteren.

 

Het thema van deze energiemarkt is: Energieopwekking!

Bezoekers van de markt krijgen op de energiemarkt informatie over onder meer energieopwekking, verwarming, ventilatie, E-mobility en de mogelijkheden voor subsidie en financiering van energiemaatregelen.

De markt wordt georganiseerd door de werkgroep Energiemarkt.

terug