Bestuur

 

Het bestuur van Echt-Susteren Energie Coöperatie 'Echt Duurzaam' U.A.:

 
 
Eric van Kaathoven
Voorzitter Echt-Susteren Energie Coöperatie

Achtergrond: TUE proces technologie, vele cursussen o.a. bedrijfskunde, management.

Ervaring: proces technoloog chemische industrie/utilities, plant manager diverse chemische plants, operations en supply chain directeur, CEO/Managing Director specialty meststoffen bedrijf, eigenaar consultancy chemische industrie Evekaa B.V. Mede-oprichter/ex-voorzitter Stichting Speelvoorziening Nieuwstadt.  

Ambitie: om via de Coöperatie een bijdrage te leveren aan een duurzame energie transitie van de gemeenschap.

 

Lens Goossens
Secretaris Echt-Susteren Energie Coöperatie

Achtergrond: HBO ICT, Hogere Bedrijfskunde NIVÉ, ITIL Servicemanagement
Ervaring: ICT Contractmanagement en Servicemanagement, klantrapportages mbt contractafspraken, financiële verslaglegging status contract doel- en klantgericht handelen nav incidenten, klachten en opmerkingen mbt de dienstverlening.

  

Raoul Op den Camp
Penningmeester Echt-Susteren Energie Coöperatie

Achtergrond: Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Nieuwstadt bij mijn ouders en 2 jongere broertjes. Momenteel studeer ik Energy engineering op Zuyd hogeschool en begin ik aan mijn afstudeerstage bij de gemeente Venlo binnen het project proeftuin aardgasvrije wijk. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan binnen deze opleiding over de stappen die wij zullen moeten gaan maken om de wereld weer in balans te krijgen. Ik hoop deze kennis dan ook binnen de energiecoöperatie een praktische vorm te kunnen geven waarmee wij met zijn alle aan kunnen werken. 
Ervaring: Stage bij Stedin: Onderzoek naar alternatieve vloeistoffen voor in Transformatoren. Stage bij Sitech(Chemelot): TPPL project https://www.sitech.nl/tech-updates/met-led-forse-daling-lichtvervuiling-en-energieverbruik-nl. Financieel eindverantwoordelijke student company in 2019.

Ambitie m.b.t. Energie Coöperatie: Mijn ambities binnen de energiecoöperatie zijn een goede financiële gezondheid te waarborgen en te blijven investeren in projecten die de energietransitie binnen onze gemeenschap ten goede doen. 

 

Jo Haas
Bestuurslid Echt-Susteren Energie Coöperatie – Adviseur dagelijks bestuur

Achtergrond: WTB-M&R Gas techniek, Sales-Key Accountmanagement HBO, Contractmanagement
Ervaring: Contractmanager Warmte, DGA JMJ Haas adviseur Energie Management en Energie Contract

 

 

David van Venrooij
Bestuurslid Echt-Susteren Energie Coöperatie - Algemeen bestuurslid

Achtergrond: TU/e Bachelor Mechanical Engineering. TU/e Master Energy Technology. Verschillende cursussen m.b.t. installatietechniek, productontwikkeling en innovatie.

Ervaring: Ervaring als engineer en projectleider binnen product development van Ithodaalderop. Gespecialiseerd in het ontwikkelen en verbeteren van warmtepompen en bijbehorende installaties.

Ambitie: Ik wil mij inzetten voor een gelijke en toegankelijke energietransitie voor iedereen in de gemeente Echt-Susteren.

 

 

 

 

 

Bestuurslid Echt-Susteren Energie Coöperatie worden of een handje helpen? Er wordt dringend gezocht naar uitbreiding van het bestuur en voor vrijwilligers in de werkgroepen. 

Geïnteresseerd: stuur dan een e-mail naar info@echtsusterenenergie.nl  of bel 06-2433 6049 (secretaris) .

Vermeld daarbij ook uw interessegebied.

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op betreffende de mogelijkheden.