Disclaimer

 

Gebruik van de website: https://www.echtsusterenenergie.nl

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Energie coöperatie Echt-Susteren Energie U.A. stelt alles in het werk om u een veilige online omgeving te bieden. Onze website is zichtbaar voorzien van SSL certificaat en is ondergebracht op een beveiligde server. Wij streven ernaar om de website te allen tijde foutloos te laten functioneren, laatste kunnen we helaas niet garanderen.

 

De informatie welke is weergegeven op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel energie coöperatie Echt-Susteren Energie U.A. zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen welke betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. 

Het is niet toegestaan om informatie vanaf deze website te kopiëren en te verstrekken aan andere personen of organisaties tenzij na toestemming van energie coöperatie Echt-Susteren Energie U.A. en met bronvermelding.

 

Gebruik contactformulier:

Er wordt gevraagd om uw naam en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens en het bericht worden enkel gebruikt om uw vraag te kunnen beantwoorden. Uw verzonden bericht komt aan bij de secretaris van Echt-Susteren Energie welke z.s.m. zal reageren.

 

Gebruik aanmeldformulier aspirant lid / nieuwsbrief:

Er wordt gevraagd om uw naam en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om uw aanmelding te verwerken.

Uw aanmelding komt aan bij de secretaris van Echt-Susteren Energie welke uw aanmelding zal verwerken. U ontvangt van ons de aangevraagde nieuwsbrief en een uitnodiging voor een aspirant leden informatie avond.

 

Gebruik aanmeldformulier lid worden / actief lid:

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om uw aanmelding te verwerken. Er wordt gevraagd om:

Aanhef, voorletters, achternaam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnnumer en e-mailadres.

Uw aanmelding komt aan bij de secretaris van Echt-Susteren Energie welke uw aanmelding zal verwerken. U ontvangt z.s.m. bericht met betrekking tot uw aanmelding. 

 

Afmelden lidmaatschap / nieuwsbrief:

Dit kan door gebruik te maken van het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@echtsusterenenergie.nl