Het Dilemma | Helpt aanpassing postcoderoossubsidie bij realisatie zonne-energieprojecten door VvE’s?

21/12/2022

De subsidieregeling SCE wordt vanaf 2023 aangepast. Helpt dit Verenigingen van Eigenaars bij het realiseren van pv-projecten? Solar Magazine bespreekt dit dilemma met Kees Oomen. ‘Er blijft ruimte voor verbetering.’

Minister Jetten presenteerde eind november een aantal wijzigingen in de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE). Deze worden in 2023 van kracht en moeten de realisatiegraad van postcoderoosprojecten verhogen, zowel voor energiecoöperaties als Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Zetten de maatregelen zoden aan de dijk? Solar magazine vroeg het aan Kees Oomen, directeur Organisatie en Public Affairs bij Stichting VvE Belang.

Klik hier voor het volledige artikel.