Zonnepanelen voor Tennisvereniging TC Nieuwstadt

23/12/2018

De gemeente Echt Susteren en de coöperatie Echt Susteren Energie hebben in 2017 besloten samen duurzaamheidsprojecten in de gemeente Echt Susteren op te starten. Echt Susteren Energie heeft van de gemeente de goedkeuring gekregen een aantal energiescans uit te voeren bij verschillende sportaccommodaties. De Tennisvereniging TC Nieuwstadt is hier een voorbeeld van.

De Provinciale en Gemeentelijke subsidie is door ESE onderbouwd en aangevraagd bij de overheidsinstanties.
Om de toekenning van de Provinciale en Gemeentelijke subsidie te verkrijgen, dient men een aantal documenten te overleggen: Offerte PV installatie, welke duurzaamheidstoepassing en energiescan met aanbevelingen voor duurzaamheidsmaatregelen.

De PV zonnepanelen installatie is door Installatie bedrijf HVP in samenwerking met TC Nieuwstadt (deskundige vrijwilligers) in 2018 gerealiseerd.

illustratie-zon-op-plat-dak