Prijswinnaar Loterij Energiemarkt

14/11/2017

Op zaterdag 30 september organiseerde de Energie Coöperatie Echt Susteren Energie in samenwerking

met de gemeente Echt-Susteren een energiemarkt.

Dankzij de inzet van bestuur, leden , vrijwilligers en gemeenteambtenaren is dit een geweldig succes geworden. De energiemarkt werd bezocht door meer dan 250 bezoekers. De standhouders ( voor overzicht standhouders zie www.echtsusterenenergie.nl) waren dan ook zeer tevreden over het bezoekersaantal en het getoonde interesse in de gepresenteerde producten en diensten.Ook lieten bezoekers zich tijdens de presentaties informeren over subsidies/leningen en  was er veel interesse voor een persoonlijk advies.

De prijswinnaars van de loterij zijn:

  1. Dhr WJE Nelissen uit Koningsbosch, heeft gewonnen: Waka-Waka solar zaklamp

  2. Mevr M de Veth uit Echt, heeft gewonnen:  LED tl-buis

  3. Dhr JH Kerklaan uit Roosteren, heeft gewonnen:  Gratis energieadvies

energiemarkt-2017